BRILL 8822 JOBBOS 12 hó  Gyártó: AQUALIFE »

AQUALIFE BRILL 8822 ZUHANYKABIN 120X85X220 JOBBOS

A Brill 8822 A aszimmetrikus zuhanykabinra stílusos modern megjelenésének köszönhetően már ránézi is élmény,a külcsín mellett azonban a belső értékek sem maradnak el a 9 fúvókás hátmasszírozó rendszer, a trópusi zuhany funkció, a görgős két oldalra csúsztatható…
149 990 Ft
(118 102 Ft + 27% ÁFA) / db

A Brill 8822 A aszimmetrikus zuhanykabinra stílusos modern megjelenésének köszönhetően már ránézi is élmény,a külcsín mellett azonban a belső értékek sem maradnak el a 9 fúvókás hátmasszírozó rendszer, a trópusi zuhany funkció, a görgős két oldalra csúsztatható ajtó mágneses zárral lehetőséget teremtenek a tökéletes kikapcsolódásra.

Garancia 1 év.

Méret 120x85x220 cm  Beépítési magasság +10 cm

 • alacsony zuhanytálca 
 • beépített szifon 
 • króm leeresztő 
 • 5 mm edzett üveg 
 • görgős két oldalra csúsztatható kabinajtó
 • mágneses ajtózár
 • egykaros kerámiabetétes csaptelep 
 • funkcióváltó szelep 
 • állítható magasságú kézi zuhany 
 • 9 fúvókás hátmasszírozó rendszer 
 • trópusi zuhany 
 • szellőztető ventilátor

Előre utalás esetén a szállítási költség INGYENES

De utalás előtt érdeklődjön, hogy van e a termék készleten.

Szállítás

ÁRU SZEMÉLYES ÁTVÉTELE


Az árut személyesen veszi át a telephelyen, Miskolcon . Hétköznapokon 8:00-17:00-ig Szombaton 8:00-13:00-ig. Cím : 3527 Miskolc Vörösmarty u.81 Ha további kérdése lenne hívja kollégánkat a 06/306827794-es számon.

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS


10000 Ft érték felett ingyenes házhoz szállítás Az ingyenes házhoz szállítás nem vonatkozik a nagyobb csomagokra. Bojler , Szaniter, Kádak, zuhanyszettek. stb

Szállítási díj: Ingyenes
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT (utánvétes) 3 kg alatt


3 kg alatti csomagokra. A csomagot a futárszolgálat leszállítja az ön által megjelölt Pick Pack pontra. Amikor a csomag megérkezik a vásárló SMS-be és Emailba kap értesítést hogy a csomagja megérkezett és átvehető. 5 munkanap áll rendelkezésére hogy a csomagot átvegye. Általában a Pick Pack pontokon tud kártyával és készpénzzel is fizetni. Illetve nyitva tartásuk is barátságos.

Szállítási díj: 1 390 Ft
Pick Pack Pont

PICK PACK PONT (utánvétes) 9kg alatt


9 kg alatti csomagokra. A súlyba a csomagolást is bele kell számolni. A csomagot a futárszolgálat leszállítja az ön által megjelölt Pick Pack pontra. Amikor a csomag megérkezik a vásárló SMS-be és Emailba kap értesítést hogy a csomagja megérkezett és átvehető. 5 munkanap áll rendelkezésére hogy a csomagot átvegye. Általában a Pick Pack pontokon tud kártyával és készpénzzel is fizetni. Illetve nyitva tartásuk is barátságos.

Szállítási díj: 1 550 Ft
PostaPont

POSTAI SZÁLLÍTÁS POSTAPONTRA 2kg alatt


CSOMAG ÁTVÉTELE POSTAPONTON 0-2 kg közötti csomagokra. A súlyba a csomagolást is bele kell számolni. Átveheti a csomagot az ország 2500 postáján illetve 125 mol kútján. A vásárló a csomagot a Posta ponton veszi át, és utánvéttel fizeti.

Szállítási díj: 1 440 Ft
PostaPont

POSTAI SZÁLLÍTÁS POSTAPONTRA 5kg alatt


CSOMAG ÁTVÉTELE POSTAPONTON 2-5 kg közötti csomagokra. A súlyba a csomagolást is bele kell számolni. Átveheti a csomagot az ország 2500 postáján illetve 125 mol kútján. A vásárló a csomagot a Posta ponton veszi át, és utánvéttel fizeti.

Szállítási díj: 1 595 Ft

POSTAI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 2 kg alatt


0-2 kg közötti csomagokra. A súlyba a csomagolást is bele kell számolni. A posta munkatársai viszik ki a csomagot . A vételárat utánvéttel egyenlíti ki. Az ár elég sok minden befolyásolja méret , súly , stb. A pontos szállítási díjról a rendelés leadása után tájékoztatjuk. (Általában drágább mint a futárszolgálat és a pick pack pont.) Vagy érdeklődni tud a 306827794-es telefonszámon.

Szállítási díj: 1 660 Ft

POSTAI HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS 5 kg alatt


2-5 kg közötti csomagokra. A súlyba a csomagolást is bele kell számolni. A posta munkatársai viszik ki a csomagot . A vételárat utánvéttel egyenlíti ki.

Szállítási díj: 1 880 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek