Kosár

Az Ön kosara üres.

Rendelés menete

A webáruházban megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg.

A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

A rendszer a megrendelés jóváhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. Ha ez nem e-mail nem érkezne meg akkor kérem ellenőrizze hogy jó e-mail címet adott e meg? Illetve a postafiók nincs e betelve.

A megrendelés elküldése előtt MINDEN ESETBEN telefonon vagy e-mail-ben egyeztetünk, a szállítás  várható időpontjáról,módjáról.

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes  bruttó fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

 
A webáruházban megrendelt termékek ára változhatnak! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is.
Az árváltozásról, minden esetben telefonon vagy e-mailben értesítjük.

 

A megrendelések leadásánál kizárólag olyan adatokat kérünk, melyek elengedhetetlenek a megrendelések teljesítéséhez. A személyes adatok felhasználása a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kerül kezelésre, azt harmadik félnek nem adjuk ki.